09 oct. 2017

Transfer Aeroport Romania ofera clentilor posibilitatea de a scapa de grija drumului spre aeroport sau venind de la aeroport,prin serviciul de Transfer Aeroport Romania.

Fie ca doriti un transport simplu de la aeroport catre hotel sau locatia dumneavoastra de afaceri, sau doriti o excursie de la aeroport catre un punct turistic, ori o plimbare prin Capitala, Transfer Aeroport Romania este cea mai buna solutie!

Rent Car With Driver va propune o serie de servicii de inchirieri de autoturisme de exceptie, cu masini de calitate si soferi profesionisti, ca serviciu exclusivist pentru piata din Romania. Unul dintre serviciile conexe pe care le punem la dispozitia clientilor nostri consta in transfer de la aeroport (Otopeni) la orice adresa din Bucuresti sau din alte localitate.

La cele mai avantajoase preturi dumneavoastra veti dispune de o calatorie linistitoare, placuta, in compania unui sofer elegant si cu experienta. Dumneavoastra stabiliti ora si locul plecarii. Dispunem de masini de clasa business cu o eleganta aparte, loc suficient pentru bagaje astfel incat sa nu va mai ganditi la nimic decat la bine meritata calatorie

Locatii pentru transfer din Bucuresti sau de la Otopeni: Cluj-NapocaTimisoaraIasiConstantaCraiovaBrasovGalatiPloiestiOradeaBrailaAradPitestiSibiuBacauPoiana BrasovSinaiaBusteniMamaiaPredealBranDelta DunariiMarea Neagra.

Cu TransferAeroport Romania, calatoria dumneavoastra de afaceri devine mai placuta!