Inchiriere masina cu sofer

Nevoile tale de transport cu masini si sofer pot fi acum oferite de compania noastra.

Masini cu dotari full option

Program de lucru non-stop

Bodyguard disponibil

Preturi avantajoase

Inchirieri auto de lux pentru nunta (inclusiv cu sofer) penntru o aparitie spectaculoasa in cadrul oricarui eveniment sau a unei nunti.

Se apropie un eveniment important in viata dumneavoastra? Atunci trebuie sa va asigurati ca aveti autoturismul potrivit pe care sa va puteti baza atunci cand aveti cea mai mare nevoie.

Daca nu doriti sa conduceti, serviciile de inchirieri auto pentru  nunti etc. vine cu posibilitatea de a avea un sofer profesionist sau mai multi.

Inchiriere all inclusive

„Descoperiti lumea cu marcile noastre de top” La închirierea unui autoturism din categoria de lux fiecare client poate opta pentru serviciile unui șofer profesionist astfel încat sa nu apara probleme pe toata perioada evenimentului.

Servicii complementare

Sunteti foarte important pentru noi, de aceea suntem intotdeauna pregatit sa va ofere servicii exceptionale. Fiecare client este un individ unic prin nevoile sale. Fie ca aveti nevoie de un sistem de navigatie GPS, scaune pentru copii, echipament de iarna sau combustibil pre-platit, noi va putem personaliza calatoria. Prin serviciile noastre, va veti simti acasa, oriunde v-ati afla.

Pentru detalii suplimentare si preturi pachet marriage, va rugam sa ne contactati la:

Mobil: 0762888884
Email: contact@rentcarwithdriver.ro
WhatsApp: +40762888884