Braşovul este renumit pentru aerul său medieval. Dacă municipiul este cunoscut, judeţul are încă multe enigme de descoperit. Cele mai frumoase locuri din judeţul Braşov vă aşteaptă să le descoperiţi.

Cetatea Râşnov Cetăţile medievale ridicate acum câteva secole sunt o veritabilă atracţie turistică. Orice vizitator care ajunge în judeţul Braşov nu trebuie să rateze fortificaţiile. Cetatea Râşnov este una dintre cele mai vizitate. Este o fortificaţie de la 1335, cetatea Râşnov fiind una dintre bastioanele de apărare ale Transilvaniei. De la 1 iunie, turiştii pot urca la cetate cu o cremalieră, dar şi pe jos pe un traseu superb prin pădure.

O altă cetate superbă este Cetatea Rupea. Aflată în ruină timp de mai mulţi ani, Cetatea Rupea a fost refăcută, iar acum arată senzaţional. Se vede perfect de pe DN 13 drumul care duce spre Sighişoara. Se ajunge uşor la ea, există un drum ca în palmă, dar şi parcare pentru turişti.

Cetatea Făgăraş este şi ea o fortificaţie care face parte din cele mai frumoase locuri din judeţul Braşov. Are o istorie de peste 600 de ani, a fost locul balurilor medievale pe vremea lui Mihai Viteazu, dar şi o temută închisoare comunistă. 

Nu rataţi nici Biserica Fortificată din Prejmer, o construţie cu o arhitectură superbă şi singura din judeţ care este cotată cu trei stele în Ghidul Michelin. Biserica Fortificată din Prejmer (foto jos) a fost vizitată în trecut şi de Prinţul Charles al Marii Britanii.

Castelul Bran, supranumit şi Castelul lui Dracula, este o mare atracţie pentru turişti, fiind considerat unul dintre cele mai frumoase locuri din judeţul Braşov. Străinii se jură că aici au descoperit fantome şi au stat de vorbă cu vampiri.

Circuit turistic Brasov prin Rentcarwithdriver.ro

Companiile dar si operatorii turistici pot conta pe serviciile noastre pentru asigurarea transportului necesar transferurilor in circuite turistice complete.

Asiguram transport pentru circuit turistic Brasov indiferent de numarul persoanelor. Autoturismele noastre sunt de clasa Business, asigurand confortul dvs. pe toata perioada circuitului.

Pentru detalii suplimentare si oferte de pret Circuit Turistic Brasov, va rugam sa ne contactati la:

Mobil0762888884
Emailcontact@rentcarwithdriver.ro
 WhatsApp: +40762888884

Galerie foto Brasov