Inchiriere masina cu sofer

Nevoile tale de transport cu masini si sofer pot fi acum oferite de compania noastra.

Masini cu dotari full option

Program de lucru non-stop

Bodyguard disponibil

Preturi avantajoase

Inchiriere auto corporateRentcarwithdriver oferă un serviciu unic pe piața de închirieri auto în Bucuresti, prin închirierea autoturismelor de lux însoțite de numeroase avantaje.

Oferim clientilor nostri cele mai bune servicii, un personal prietenos si eficient, facand inchirierea unei masini de lux rapida, usoara si distractiva.

Compania se evidentiaza nu doar prin serviciile de lux oferite, ci si prin promptitudinea si atentia deosebita oferita relatiei cu clientii.

Rentcarwithdriver ofera servicii de inchiriere masini de lux corporate, de inalta calitate, la preturi competitive, cu termeni de inchiriere flexibili si pachete cu oferte speciale pentru mediul business. Autourismele noastre fac parte din gama Mercedes Business Class.

Inchiriere all inclusive

„Descoperiti lumea cu marcile noastre de top” La închirierea unui autoturism din categoria de lux fiecare client poate opta pentru serviciile unui șofer profesionist astfel încat călătoria să fie una confortabilă și lipsită de griji.

Servicii complementare

Sunteti foarte important pentru noi, de aceea suntem intotdeauna pregatit sa va ofere servicii exceptionale. Fiecare client este un individ unic prin nevoile sale. Fie ca aveti nevoie de un sistem de navigatie GPS, scaune pentru copii, echipament de iarna sau combustibil pre-platit, noi va putem personaliza calatoria. Prin serviciile noastre, va veti simti acasa, oriunde v-ati afla.

Pentru detalii suplimentare si oferte de pret sau abonamente corporate, va rugam sa ne contactati la:

Mobil: 40762888884
Email: contact@rentcarwithdriver.ro
WhatsApp: +40762888884