Unul dintre cele mai asteptate momente ale anului pentru oricine este concediul, astfel ca acestea sunt planuite cu minutiozitate chiar si cu cateva luni inainte, in special pentru a obtine reduceri semnificative la hotel si la zboruri catre destinatii din toata Europa. In schimb, sa ajungi si sa pleci de la aeroport se dovedeste a fi, uneori, o problema intrucat posibilitatile de transport sunt destul de limitate.

Modalitati de transport

Ideal ar fi ca transportul sa fie asigurat de prieteni sau rude cu autoturismele personale, insa acest caz nu este intotdeauna posibil, astfel ca lumea se orienteaza catre trenuri sau autocare, mijloace care nu ofera nici confort, nici siguranta si impun si respectarea unui orar strict. Oricine isi doreste sa se simta relaxat si fara stres in concediu si pornind de la acest aspect, companiile de inchirieri auto si-au diversificat gama de servicii. De exemplu, cei din Ploiesti care isi doresc sa se intoarca acasa, pot opta pentru transfer din Bucuresti la Ploiesti, transport efectuat cu o masina de lux, marca Mercedes, condus de un sofer cu experienta, capabil sa asigure linistea si confortul calatoriei.

Masini de calitate

In ciuda faptului ca distanta dintre Bucuresti si Ploiesti este redusa, dupa un zbor lunga, chiar si cel mai scurt drum poate fi foarte obositor, insa datorita tehnologiei asigurate de marcile germane de masini de lux, calatorii se vor putea bucura de tot confortul din lume. Companiile s-au concentrat foarte mult pe experienta calatorilor, astfel ca niciun aspect nu este lasat la voia intamplarii, iar autoturismele sunt verificate constant pentru a indeplini cele mai ridicate standarde.

Mai putin stres

Clientii nu trebuie decat sa comunice companiilor de rent a car data si ora la care aterizeaza avionul, precum si numarul zborului, pentru ca soferii sa se pregateasca si sa poata anticipa traficul si eventual sa isi aloce o marja de eroare. Chiar daca zborul intarzie, calatorii nu trebuie sa se ingrijoreze, intrucat soferii ii vor astepta, fara niciun cost in plus.