Orice roman alege sa isi petreaca vacantele de vara pe malul marii, departe de arsita marilor orase. Rareori se intampla ca weekendurile sa gaseasca bucurestenii in localitate, intrucat cei mai mult dintre acestia aleg sa mearga la Constanta, in ciuda faptului ca drumul este destul de lung. In plus, nu toti detin un autoturism, astfel ca pentru acestia este mult mai dificil sa isi asigure transportul, adesea fiind nevoiti sa apeleze la trenuri, care insa sunt costisitoare si nici nu asigura confortul mult dorit.

Optiuni

In schimb, o solutie pentru acestia este apelarea la serviciul de transfer din Bucuresti la Constanta oferit de companiile de inchirieri auto. La Rentcarwithdriver, transportul este asigurat de masini de lux Mercedes, care cu siguranta ca indeplinesc chiar si pretentiile celor mai pretentiosi clienti. De asemenea, preluarea se poate face si direct de la aeroport, aspect ideal pentru cei care ajung in capitala din strainatate si isi doresc sa ajunga imediat pe litoral.

Fara griji

Astfel, pasagerii vor fi preluati inca de la terminalul de sosiri de catre soferul alocat pentru transfer, fiind suficient ca acestia sa cunoasca data, ora si numarul zborului cu care se ajunge la Otopeni. In ciuda faptului ca pot aparea si situatii neplacute, iar zborul sa intarzie, clientii nu trebuie sa se ingrijoreze, deoarece acestia vor fi asteptati de sofer, fara a fi taxati suplimentar. Preturile sunt mult mai accesibile decat in trecut, iar atunci cand se calatoreste alaturi de alte doua persoane, tariful final se imparte egal, astfel ca suma devine si mai mica.

Experienta

Niciodata nu se va intampla ca un client sa fie nevoit sa astepte masina care il va prelua, intrucat soferii cu experienta de peste 10 ani, pot anticipa traficul si intotdeauna isi iau marje de eroare semnificative pentru a evita astfel de situatii. Cu ajutorul taxi transfer la Constanta, este mult mai usor sa fii mai aproape de malul marii.