Orice rezervare facuta din timp aduce economii importante pentru oricine, atat la zborurile cu avionul, cat si la hoteluri si pensiuni. In schimb, in momentul calatoriei intervine stresul transportului catre si de la aeroport, intrucat acestea nu sunt accesibile decat unui numar redus de mijloace de transport in comun. Catre Otopeni este un autobuz direct, insa niciun calator nu isi va pune baza in acesta, deoarece orice intarziere poate duce la pierderea zborului. Chiar si la intoarcerea dintr-o calatorie, este nevoie de un mijloc de transport care sa faca legatura cu diferite orase ale tarii, iar posibilitati sunt limitate la doua optiuni: tren si autocar, insa ambele variante nu multumesc pe toata lumea.

A treia optiune

O varianta grozava este propusa de companiile de rent a car, iar un exemplu este serviciul de transfer de la aeroport Otopeni la Oradea cu o masina germana de lux, Mercedes E Klasse, care asigura cele mai bune conditii pentru calatori. Soferii alocati cursei sunt bine pregatiti, au o experienta de peste 10 ani in domeniu si, la cerere, pot fi alesi unii care vorbesc diferite limbi straine. Chiar daca aceasta este cea mai costisitoare dintre cele trei posibilitati, este si cea mai confortabila si mai sigura. Soferii va vor astepta inca de la terminalul sosiri, chiar si atunci cand zborul intarzie mai mult timp, de unde veti fi preluati si transportati la destinatie in scurt timp.

Flexibilitate

Cu siguranta ca timpul este pretios pentru toata lumea, motiv pentru care intotdeauna se va alege cel mai scurt drum catre destinatie, insa daca clientii isi doresc sa alcatuiasca ei propriul itinerariu, acesta va fi respectat. In ciuda faptului ca pentru transfer din Bucuresti la Oradea este nevoie de parcurgerea a circa 600 de km, oricat de lunga ar fi calatoria, soferii se vor asigura ca clientii sa aiba parte de un drum relaxant. La acest aspect contribuie si tehnologiile de ultima ora ale masinilor germane, care promit siguranta, dar si dotari menite sa usureze drumul.