Iti doresti sa calatoresti catre diferite destinatii din tara, insa de fiecare data apare problema transportului? Ti-ai dori ca transportul sa se efectueze in conditii optime, insa drumurile sunt lungi, iar infrastructura Romaniei lasa de dorit? Acum totul este mult mai simplu datorita faptului ca firmele de rent a car si-au extins lista serviciilor, totul pentru ca fiecare client sa fie pe deplin multumit si sa se bucure de o experienta grozava.

Timisoara este al doilea cel mai mare oras al tarii, iar acesta promite cateva surprize pentru cei care ajung aici, insa bucurestenii il omit de pe itinerariile lor din cauza faptului ca distanta dintre cele doua este de circa 550 de km, iar putini sunt cei dispusi sa parcurga aceasta distanta. Asadar, oricand se poate opta pentru serviciul de transfer din Bucuresti la Timisoara, care asigura foarte mult confort si relaxare.

Fara griji

Pe aceasta cale, clientii scapa de o grija semnificativa, iar transportul este efectuat in cele mai bune conditii, cu masini de lux Mercedes E Klasse, dotate cu aer conditionat, scaune incalzite si sistem audio de calitate, in timp ce soferii cu peste 10 ani de experienta asigura un drum linistit. Pana la 3 persoane se pot bucura de mult confort, iar bagajele lor cu siguranta ca se vor incadra cu usurinta in portbagajul spatios al autoturismului.

Confort sporit

Serviciul de taxi transfer la Timisoara este tot mai des intalnit si nu este de mirare de ce. Clientii au siguranta ca sunt preluati de la aeroport la orice ora, fiind nevoie doar sa comunice data, ora si numarul zborului cu care ajung in Bucuresti, urmand ca mai apoi sa fie preluati de soferii care asigura transportul. Oricine isi doreste conditii de 5 stele, confort si lux in autoturismul cu care calatoreste, iar unul dintre marile avantaje este ca acest serviciu de transfer de la aeroport Otopeni la Timisoara este mult mai accesibil ca in trecut.