Serviciul de inchirieri auto este tot mai popular in zilele noastre intrucat tot mai multe persoane au nevoie, la un moment de un autoturism, mai ales in ceea ce priveste dmeniul calatoriilor de business, unde nu este rentabil pentru o companie internationala sa detina limuzine in orice oras in care face business (achitarea tuturor taxelor, impozit, RCA, rovinieta, dar si mentenanta anuala filtre, ulei, care se dovedesc a fi foarte costisitoare). Asadar, acest serviciu este mult mai accesibil din punct de vedere financiar, autoturismele cu sofer va sunt puse la dispozitie oriunde in Bucuresti (inclusiv de la aeroport).

Rent a car cu Sofer in Bucuresti

In schimb, traficul din marile orase poate reprezenta o problema pentru cei mai multi dintre soferi, insa nu si pentru unul cu experienta. Asadar, un mare avantaj pentru foarte multi este existenta serviciului rent a car cu sofer, care implica atat alegerea masinii dorite pentru o anumita durata, dar si prezenta unui sofer care sa va conduca catre fiecare destinatie. In plus, soferii profesionisti pot fi ideali pentru a va prelua de la aeroport sau a va transporta catre diferite puncte din oras. O alta optiune este inchirierea unui autoturism cu sofer pentru diferite evenimente, precum nunti, botezuri, petreceri, baluri sau orice alt eveniment special, unde va puteti prezenta cu stil.

Autoturisme noi Mercedes Clasa Business

In plus, compania noastra va pune la dispozitie intotdeauna autoturisme de lux de ultima generatie, pentru ca in calitat clientii sa aiba parte de cele mai bune conditii si servicii.

Sa inchiriezi este mult mai usor decat sa detii

Din acest motiv tot mai multi oameni de afaceri romani si din strainatate aleg sa inchirieze autoturisme, decat sa le detina, deoarece este mult mai avantajos din punct de vedere financiar. In plus, oricand se doreste se poate schimba autoturismul, astfel ca in permanenta beneficiaza de cele mai noi modele cu tehnologii si optiuni de top.

Pentru detalii suplimentare si oferte de pret va rugam sa ne contactati la:

Mobil0762888884
Emailcontact@rentcarwithdriver.ro
WhatsApp: +40762888884