Orice zbor cu avionul este un motiv de bucurie atunci cand mergem in vacanta, intrucat acestea ne duc catre destinatii grozave din Europa. In plus, companiile aeriene prezente in Romania au introdus tot mai multe curse directe, fapt care reprezinta un adevarat avantaj pentru toata lumea. In schimb, exista si parti mai stresante legate de zboruri si anume asigurarea transportului catre si de la aeroport. Cele mai multe zboruri sunt din Bucuresti, astfel ca Otopeniul este cel mai aglomerat aeroport din tara si reprezinta si un loc in care oricine ajunge in tara isi cauta un mijloc de transport catre casa.

Ideal pentru oricine

Pentru cei ce locuiesc in alte orase ale tarii, posibilitatile se limiteaza la trenuri sau autocar, variante care nu sunt pe gustul tuturor. Ideal ar fi ca un membru al familiei sau un apropiat cu un autoturism sa ajute in acest sens, insa nu intodeauna este posibil. Ca raspuns la aceasta problema, companiile de rent a car au introdus un serviciu care sa vina in ajutorul tuturor celor aflati in asemenea situatii. De exemplu, se poate asigura un transfer de la aeroport Otopeni la Braila, fiind o modalitate grozava si confortabila prin care clientii sa revina acasa dupa un zbor obositor.

Mai mult confort

Acestia sunt preluati direct din sectiunea de sosiri de catre soferii experimentati care vor face chiar si cel mai lung drum sa fie o adevarata placere. Transportul este asigurat cu autoturisme de lux germane, marca Mercedes care au fost special pregatite in acest sens. Asadar, serviciul de taxi transfer la Braila este din ce in ce mai popular si nu este de mirare de ce un numar tot mai mare de clienti il aleg. In plus, autoturismele sunt dotate cu cele mai moderne tehnologii, care promit siguranta necesara, dar si confortul mult dorit de toata lumea. In arsita verii, aerul conditionat in doua zone este perfect, dar si scaunele incalzite sunt populare pe durata iernii, cand asigura un plus de caldura.