Acum este mult mai usor sa calatoresti, atat in tara, cat si in strainatate. Companiile aeriene prezente pe piata romaneasca au introdus mai multe destinatii cu zboruri directe din Bucuresti, astfel ca exista numeroase solutii pentru un concediu de vis. In schimb, un zbor cu avionul poate reprezenta o sursa suplimentara de stres, intrucat trebuie respectat un orar fix, iar orice minut de intarziere poate duce la anularea vacantei. De asemenea, solutiile pentru a ajunge la aeroport nu sunt foarte multe, in timp ce pentru intoarcerea de la aeroport catre orice destinatie sunt si mai limitate.

Cu siguranta, nimeni nu isi doreste ca dupa un zbor lung sa se intoarca acasa cu autocarul, care inseamna inca o calatorie de cateva ore pentru multi dintre cei care nu locuiesc in Bucuresti. Cei mai multi prefera sa apeleze la cunostintele care detin masini pentru ca este mult mai confortabil, insa acest lucru nu este posibil intotdeauna.

O varianta grozava

In schimb, oricand se poate apela pentru serviciile noi ale companiilor de inchirieri auto, precum transfer de la aeroport Otopeni la Sinaia. Clientii sunt intampinati la terminalul sosiri de soferi calificati, experimentati, care pot vorbi diferite limbi straine si escortati catre autoturism. Cu siguranta ca un Mercedes E Klasse negru indeplineste preferintele chiar si celor mai pretentiosi clienti, iar lista dotarilor acestor masini este destul de lunga. Pentru serviciul taxi transfer la Sinaia, clientii nu trebuie decat sa contacteze firmele de rent a car si sa le comunice toate informatiile legate de zbor, precum, data, ora aterizarii si numarul.

Soferii propun intotdeauna cel mai scurt traseu catre destinatie, insa orice preferinta o au clientii aceasta este comunicata si respectata. Cu alte cuvinte, acum este mult mai usor sa iti asiguri transferul din Bucuresti la Siana in cele mai bune conditii, confort superior, relaxare, totul pentru ca la destinatie sa ajungi odihnit si in siguranta.