Transfer aeroport Bucuresti

De la

Pana la

Data & ora ridicare

Nume

Email

Telefon

Rent Car With Driver va propune o serie de servicii de inchirieri de autoturisme de exceptie, cu masini de calitate si soferi profesionisti, ca serviciu exclusivist pentru piata din Romania. Unul dintre serviciile conexe pe care le punem la dispozitia clientilor nostri consta in transfer de la aeroport (Otopeni) la orice adresa din Bucuresti sau din alte localitate.

Transfer aeroport Bucuresti

Mai ales pentru oamenii de afaceri, atunci cand ajung in capitala cu avionul, serviciul nostru de transfer aeroport Bucuresti este unul dintre cele mai bune solutii de a calatori la cele mai inalte standarde, beneficiand inclusiv de un sofer profesionist.

Transferuri pentru grupuri

De asemenea, atunci cand calatoriti alaturi de un grup mai mare de persoane sau cu familia, se poate inchiria un autoturism mai mare, un SUV sau o masina cu 7 locuri, ceea ce este de fapt o optimizare a costurilor tinand cont de faptul ca tariful final se imparte la un numar mai mare de persoane, astfel ca suma platita va fi una mult mai mica. De asemenea, atunci cand inchiriati un autoturism pentru orice eveniment sau ocazie, evitati uzarea in mod inutil a propriului autoturism, astfel ca durata de viata a acestuia va creste considerabil. Un alt factor important este si faptul ca toate autoturismele puse la dispozitie de compania noastra fac parte din gama limuzina, sunt intretinute exemplar si vor lasa o impresie pozitiva chiar si celor mai pretentioase persoane.

Locatii pentru transfer din Bucuresti sau de la Otopeni: Cluj-NapocaTimisoara, Iasi, Constanta, Craiova, Brasov, Galati, Ploiesti, Oradea, Braila, Arad, Pitesti, Sibiu, Bacau, Poiana Brasov, Sinaia, Busteni, Mamaia, Predeal, Bran, Delta Dunarii, Marea Neagra.

Pentru rezervari transfer aeroport ne puteti contacta si la:

Mobil: 0762888884
Email: contact@rentcarwithdriver.ro
WhatsApp: +40762888884