Cu siguranta ca oricine isi doreste sa isi petreaca concediul pe durata verii pe litoralul romanesc, intrucat exista numeroase statiuni care sunt pe gusturile tuturor. Cei care isi doresc distractie si voie buna au de unde alege, in timp ce turistii mai linistiti nu se pot plange de optiunile oferite de marea Neagra. In schimb, de fiecare data intervine problema transportului.

Posibilitati limitate de transport

Din orice colt al tarii nu exista niciun mijloc de transport direct catre o anumita statiune de pe litoral, astfel ca cei mai multi turisti opteaza pentru autoturismele personale, insa in acest caz trebuie sa stea toata vacanta cu stresul acesteia. Exista si autocare sau trenuri care duc catre litoral, insa acestea nu includ toate statiunile, astfel ca cine trebuie sa ajunga in Mamaia isi va pune serios problema transportului.

Solutia ideala

In schimb, poate cea mai buna solutie este oferita de firmele de rent a car care au inclus pe lista serviciilor si taxi transfer la Mamaia. Cu alte cuvinte, clientii sunt preluati din orice colt al tarii, chiar si de la aeroport, pentru ca mai apoi sa fie transportati in cele mai bune conditii catre destinatie, in acest caz fiind Mamaia. Transportul se efectueaza in diferite autoturisme in functie de preferinte, insa Rentcarwithdriver recomanda o experienta grozava pentru cel mult trei persoane intr-un Mercedes E Klasse negru, intrucat tehnologia germana si rafinamentul marcii sunt recunoscute in toata lumea.

Iti alegi propriul itinerariu

Pentru transfer din Bucuresti la Mamaia, distanta de peste 230 de km este parcursa in cel mai scurt timp de catre soferi experimentati, iar confortul oferit de Mercedes nu are termen de comparatie. Chiar daca soferii vor alege cel mai scurt traseu, daca clientii au cereri speciale si isi doresc ca inainte sa tranziteze si alte statiuni de pe litoral, trebuie doar sa comunice preferintele, iar acestea vor fi respectate.