Asezata pe valea Prahovei, la poalele muntilor Varful cu Dor, Furnica si Piatra Arsa, statiunea Sinaia se intinde din partea de nord, din locul numit Gura Padurii, unde este plasat hanul “Vadul Cerbului”, pana dincolo de valea Izvorul Dorului, unde s-a ridicat, in ultimii ani, noul cartier “Platoul Izvor”.

Numita si Perla Carpatilor, Sinaia este situata la o altitudinea intre 767m – 860m si ofera, in afara privelistilor minunate, posibilitatea efectuarii de sporturi de iarna. Partiile din statiune sunt deservite de teleschi/telescaun, accesibile cu telecabina Sinaia – Cota 1400 – Cota 2000.

Printre principalele puncte de atractie turistica sunt Castelul Peles, Pelisorul, Gara Regala, Manastirea Sinaia, Cazinoul, Casa Memoriala “George Enescu” (vila Luminis din cartierul Cumpatu), Casa Nicolae Iorga (str. Ghe. Doja nr.1), Casa Anastasie Simu, mare iubitor si colectionar de arta romaneasca, (str. M. Kogalniceanu nr.68).

Circuite turistice la cele mai bune preturi!

Circuite cu Mercedes E Class – 1-4 persoane

Circuite cu Mercedes Vito – pana la 8 persoane

Circuite cu Mercedes Sprinter – pana la 20 persoane

Circuit turistic prin Rentcarwithdriver.ro

Persoanele care calatoresc cu afaceri sunt de cele mai multe ori frustate deoarece desi vad foate multe orase, aproape niciodata nu pot sa descopere frumusetile si particularitatile lor. Motivele sunt variate: lipsa timpului, nu au aceste activitati incluse in programul lor, lipsa unei persoane care sa aiba grija de ei etc.

Acum, le puteti oferi Invitatilor dvs. oportunitatea de a vedea Bucurestiului si cele mai importante destinatii turistice, dupa intalnirile de afaceri sau intre 2 intalniri.

Transportul este asigurat cu masini Mercedes Benz, adaptate numarului de participanti din grupul confirmat, conduse de soferi vorbitori de limba engleza, germana.

Pentru detalii suplimentare si oferte de pret Circuit Turistic Sinaia, va rugam sa ne contactati la:

Mobil: 0762888884
Email: contact@rentcarwithdriver.ro
WhatsApp: +40762888884

Galerie foto Sinaia – Circuit turistic complet Rentcarwithdriver.ro

no images were found