Cu toate ca ne facem planuri stufoase pentru concediu, orice vacanta presupune si cateva momente stresante din cauza transportului, intrucat nu este intotdeauna usor sa ajungi pana la aeroport si mai apoi la destinatie, iar doar cateva momente de intarziere iti pot strica vacanta. Oricine isi doreste sa scape de stres macar in concediu, astfel ca aici intervin companiile de rent a car care propun cateva servicii ce au menirea de a usura viata clientilor. Asadar, ori de cate ori trebuie sa ajungi in Iasi, insa zborul tau din strainatate nu ajunge decat pana la Bucuresti, poti opta pentru serviciul transfer de la aeroport Otopeni la Iasi.

Flexibilitate

Cu alte cuvinte, clientii se bucura de transport in cele mai bune conditii, mult confort, eleganta, lux, intrucat acest serviciu este asigurat de autoturisme Mercedes E Klasse. Exista foarte multa flexibilitate, iar companiile de rent a car incearca sa gaseasca intotdeauna cel mai scurt si mai rapid drum, insa daca clientii au o anumita preferinta sau isi doresc sa faca opriri in diferite puncte ale itinerariului, acestea vor fi luate in considerare si respectate.

Disponibilitate

Chiar daca aterizezi in Bucuresti la primele ore ale diminetii, serviciul de taxi transfer la Iasi, este disponibil non stop, astfel ca clientii pot sta fara stres. Pe aceasta cale nu mai trebuie sa apelezi la autocar, tren sau oricare alta modalitate de transport, intrucat acestea nu sunt confortabile si nici sigure.

Mai accesibil

In plus, daca calatoresti alaturi de alte doua persoane, se plateste acelasi pret la firma pentru transport, insa acesta se va putea imparti egal, pentru ca suma sa fie mai mica. Asadar, este foarte avantajos sa calatoresti in cele mai bune conditii, alaturi de cei dragi, iar soferii cu experienta vor parcurge distanta de 400 de km intre Bucuresti si Iasi in cel mai scurt timp, respectand insa toate cerintele impuse de clienti.