Traim intr-o lume tot mai concentrata pe tehnologie, in care oricine pare ca se grabeste undeva, iar timpul este tot mai scurt. Chiar si cand ne intoarcem dintr-o calatorie, lumea se afla intr-o continua graba si isi doreste sa ajunga mai repede acasa. Cand revenim in tara la aeroport, de multe ori este foarte stresant sa gasim un mijloc de transport catre orice destinatie, fie ca este vorba de Bucuresti sau de oricare alt loc din tara, iar optiunile sunt foarte limitate. Nici trenurile si nici autocarele nu sunt sigure si implica respectarea unui orar strans, aspect care nemultumeste pe multi.

Cea mai buna solutie

Insa solutia este oferita de companiile de rent a car, care propun o modalitate cu mai putin stres, mult mai rapida si mai confortabila. Aceasta solutie este ideala si pentru turistii straini care ajung in Romania si isi doresc sa se cazeze intr-una din statiunile montane cunoscute ale tarii. Tot ce trebuie facut este o rezervare la Rentcarwithdriver pentru serviciul de transfer de la aeroport Otopeni la Poiana Brasov si sa comunicati informatiile despre zbor. Apoi vei fi intampinat de un sofer care va va escorta pana la un autoturism de lux, Mercedes E Klass negru, care va asigura o calatorie plina de confort.

Mai multa flexibilitate

Chiar si cand zborurile au intarzieri, soferii urmaresc graficele, pentru a sti cu exactitate cand ajung pasagerii si ii asteapta pe acestia sa isi preia bagajele, iar clientul va fi informat printr-un SMS de faptul ca soferul a ajuns. Pentru taxi transfer la Poiana Brasov se plateste acelasi pret indiferent de numarul de persoane transportate, fie ca este vorba de una, doua sau trei, acestia vor avea parte de cele mai bune conditii in Mercedes E Klass, cu portbagaj suficient de spatios pentru bagaje. Traseul fie este propus de sofer, pentru a fi cel mai scurt si mai rapid, fie clientii vin cu propriile propuneri in functie de preferinte si necesitati.