Circuit turistic Mamaia Constanta – Turul statiunii Mamaia si al Constantei cu masini clasa business Mercedes Benz.

Circuitul turistic poate include mai multe atractii turistice precum: Gara CFR Constanta; Muzeul de Arta Populara; Muzeul de Istorie si Arheologie; Edificiul Roman cu Mozaic; Moscheea Carol I; Muzeul “Ion Jalea”; Cazinoul Constanta; Acvariul Constanta; Delfinariu Constanta; Piata Ovidiu Constanta; Farul Genovez Constanta; Portul turistic “Tomis”; Satul de Vacanta Mamaia; Aqua Magic Mamaia; Cazinoul din Mamaia; Debarcaderul care face legatura cu Insula Ovidiu.

Circuit turistic Mamaia

Mamaia – cea mai mare si renumita statiune din Romania, situata in partea de nord a Municipiului Constanta, denumita si Perla Litoralului Romanesc, este o fasie de plaja cu nisip fin, ce se intinde pe o lungime de circa 8 km. in partea de vest a acesteia aflandu-se lacul Siutghiol. Plaja este presarata cu numeroase hoteluri, piscine in aer liber, discoteci, parcuri de agrement, terenuri de sport, precum si un teatru de vara. Statiunea Mamaia ofera turistilor posibilitatea practicarii sporturilor de apa, precum si pescuitul in lacul Mamaia.

Circuite turistice la cele mai bune preturi!

Circuite cu Mercedes E Class – 1-4 persoane

Circuite cu Mercedes Vito – pana la 8 persoane

Circuite cu Mercedes Sprinter – pana la 20 persoane

La Cerere, putem oferi serviciile unui vorbitor de Limba Engleza sau Germana pentru a putea prezenta mult mai bine circuitul turistic inclus in program.

Pentru detalii suplimentare si oferte de pret Circuit Turistic Mamaia, va rugam sa ne contactati la:

Mobil: 0762888884
Email: contact@rentcarwithdriver.ro
WhatsApp: +40762888884

Galerie foto Mamaia – Circuit turistic complet prin Rentcarwithdriver.ro