Cea mai asteptata perioada a anului este cea de vara, care aduce cu ea o vacanta bine meritata. Romania ne ofera numeroase locuri impresionante unde ne putem petrece zilele de concediu si unde ne putem relaxa. O excursie in Delta Dunarii este perfecta atat pentru familii cat si pentru cateva zile de relxare cu prietenii. Cu toate acestea, planificarea unei vacante nu este deloc usoara, iar locatiile, transportul sau activitatile trebuie alese cu grija pentru a nu ne strica concediul. Firmele de rent a car vin cu o solutie si ne propun sa alegem serviciul de transfer din Bucuresti la Delta Dunarii. Totodata, aceasta posibilitate este mai avantajoasa decat transportul cu propria masina sau cu autocarul.

De ce sa alegem acest serviciu?

Desi multe persoane ar fi inclinate sa aleaga transportul cu masina pentru o excursie in Delta, acest lucru nu este tocmai avantajos deoarece majoritatea aleg sa isi petreaca tot sejurul la bordul unei ambarcatiuni speciale pentru acest tip de vacanta. Din cauza ca locurile de parcare sunt publice, riscati sa stati cu grija masinii pe toata perioada sejurului. In plus, traseul Bucuresti-Delta Dunarii trebuie planificat cu grija pentru a avea un drum linistit.

In cazul in care va ganditi sa apelati la un autocar sau la un microbuz, trebuie sa tineti ca cont ca locurile sunt limitate in perioada verii si riscati sa nu aveti loc cu totii sau sa gasiti locuri doar la ore care nu sunt convenabile.

Un alt dezavantaj este acela ca intr-un astfel de mijloc de transport nu aveti deloc intimitate si uneori nici confort. De asemenea, pauzele nu se fac cand vreti dumneavoastra, iar calatoria se va opri de cele mai multe ori departe de locatia unde trebuie sa ajungeti, fiind nevoiti sa luati un alt mijloc de transport.Pentru a va facilita munca si pentru a economisi timp, se recomanda sa apelati la un serviciu de taxi transfer la Delta Dunarii pus la dispozitie de numeroase firme de inchirieri auto.