Plănuiești un city break în România? Ce oraș poate fi mai potrivit decât capitala țarii noastre și cea mai mare metropolă? Dacă nu faci parte din cei peste 1,9 milioane de locuitori ai orașului, atunci te putem numi un turist al capitalei și mai departe îți vom oferi câteva motive pentru care o vizită la București este city break-ul perfect.

Atractii Bucuresti

Capitala se mândrește cu niște clădiri istorice de excepție. Palatul Parlamentului este clădirea-simbol a Bucureștiului și, în prezent, este în cartea recordurilor ca cea mai mare clădire administrativă pentru uz civil din lume, cea mai scumpă clădire administrativă și cea mai grea clădire din lume.

Parcul Herăstrău este unul dintre frumoasele parcuri ale Bucureștiului. Situat la malul Lacului Herăstrău, aceasta este o zonă de agrement și recreere din inima orașului, unde te poți bucura de natură, fiind declarat și monument istoric.

Centrul istoric al Bucureștiului este un obiectiv turistic în sine. Aici există o combinație inedită de cafenele moderne, pline de viață și clădiri istorice cu o arhitectură specifică orașului. Acesta este locul unde se întâmplă toată acțiunea și unde străzile păstrează zumzăitul trecătorilor.

Ateneul Român este considerat poate cea mai frumoasă clădire din București datorită istoriei sale, arhitecturii neoclasice și a interiorului impresionant. În prezent, este o sală de concerte și sediul Filarmonicii „George Enescu”.

Muzeul Țăranului Român deține cea mai mare colecție de obiecte tradiționale din România. Colecțiile sale sunt formate din 100.000 de obiecte de ceramică, port popular, țesături, mobile, feronerie, scoarțe.

Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti” este una dintre cele mai mari atracții ale Bucureștiului. Este un muzeu în aer liber unde sunt expuse gospodării țărănești, construcții comunitare și alte elemente care reflectă cultura sătească din România, din secolul al-XVIII-lea și al XX-lea.

Muzeul Național de Istorie Naturală Grigore Antipa este format din peste 2 milioane de piese, din colecții zoologice, paleontologice, de minerale plus roci și etnografice. Patrimoul său prețios documentează biodiversitatea din țară și străinătate, diversitatea culturală, înțelegerea evoluției și orice schimbări ale climei sau scoarței terestre.

Arcul de Triumf este un simbol al Bucureștiului, un monument construit pentru a comemora victoria României în Primul Război Mondial. Arcul de Triumf adăpostește și un mic muzeu deschis publicului în anumite perioade.

Circuit turistic Bucuresti prin Rentcarwithdriver.ro

Companiile dar si operatorii turistici pot conta pe serviciile noastre pentru asigurarea transportului necesar transferurilor in circuite turistice complete.

Asiguram transport pentru circuit turistic Bucuresti indiferent de numarul persoanelor. Autoturismele noastre sunt de clasa Business, asigurand confortul dvs. pe toata perioada circuitului.

Pentru detalii suplimentare si oferte de pret Circuit Turistic Bucuresti, va rugam sa ne contactati la:

Mobil0762888884
Emailcontact@rentcarwithdriver.ro
 WhatsApp: +40762888884

Galerie foto Bucuresti