Datorita faptului ca s-au introdus numeroase zboruri directe catre destinatii din intreaga Europa, romanii au la dispozitie mai multe locuri in care sa isi petreaca vacantele. Insa un zbor cu avionul implica si stres, in special din cauza faptului ca este nevoie sa se asigure transportul catre si de la aeroport. Cele mai multe zboruri pleaca din Otopeni, iar din acest motiv, se gasesc putine mijloace de transport care sa fie pe gustul clientilor. Cerintele nu sunt ridicate, cei mai multi dorindu-si rapiditate, confort si siguranta, insa autocarele si autobuzele nu asigura acest lucru.

Solutia

In schimb, solutia este oferita de firmele de inchirieri auto care si-au extins lista serviciile, astfel incat poti sa ajungi cu usurinta de la Bucuresti in orice oras al tarii. De exemplu, un client doreste sa opteze pentru transfer de la Aeroport Otopeni la Sibiu, iar acesta nu trebuie decat sa sune la Rentcarwithdriver, sa comunice acestora data si ora la care aterizeaza avionul, dar si numarul zborului, urmand ca imediat cum ajunge in tara, acesta sa fie asteptat de un sofer al companiei.

Efectuarea transportului

Transportul se face in cele mai bune conditii, in Mercedes E Klasse negru, dotat cu tehnologia germana de ultima generatie care promite tot confortul din lume. Soferii au o experienta de peste 10 ani in acest domeniu, astfel ca sunt pregatiti sa ofere clientilor o cursa relaxanta, la capatul careia pasagerii vor fi odihniti si nu vor avea impresia ca a trecut o vesnicie.

Rentcarwithdriver isi doreste sa asigure servicii de transport de cea mai inalta calitate, totul pentru ca clientii sa nu se mai streseze cu traficul aglomerat sau cu starea proasta a drumurilor. Pentru taxi transfer la Sibiu, in Mercedes E Klass pot fi transportati cu usurinta si 3 pasageri cu bagaje, acestia bucurandu-se de confort, rafinament, lux si eleganta.