Tururi de o zi la Castelul Dracula impreuna cu RentCarWithDriver

Tururile la Castelul Dracula sunt valabile pe tot parcusul anului pentru grupuri mici, mari sau private cu preluare din Bucuresti in auto noi luxury pentru grupuri mici de pana la 4 persoane, medii de 4-8 persoane si grupuri mari pana la 20 persoane.

RentCarWithDriver ofera cele mai bune preturi pentru tururi private si in grup la Castel Dracula. Descopera acum istoria Castelului Dracula, peisaje de neuitat si un mister controversat al unui conducator din Romania.

Serviciile noastre sunt concepute în mod unic pentru călătorii care doresc să profite din plin de excursii, să experimenteze cultura, să învețe istoria, dar mai ales să se distreze în vacanță!

In pretul turului inlcudem transportul, pretul biletului de intrare, fotografii, video si ghid profesionist. Preturi promotionale de sezon. Contacteaza-ne acum si rezerva un tur la Castelul Dracula.

Tururi la Castelul Dracula (Castel Bran) la cele mai bune preturi

Oferte personalizate pentru grupuri de peste 6 persoane. Va rugam sa ne contactati.

Va garantam confortul si siguranta pentru tot parcusul turului. Ghid profesionist vorbitor de limba engleza si germana. In pret nu este inclus biletul de intrare.

Excursie de o zi la Castelul Dracula

Clientii nostri beneficiaza intotdeauna de servicii de inalta calitate, iar autoturismele sunt pregatite inainte si dupa fiecare inchiriere. In plus, pentru ca serviciile sa fie cat mai profesioniste, autoturismele nu sunt inscriptionate cu insemnele companiei de rent a car.

De asemenea, la nevoie, acestea pot fi dotate cu scaune pentru copii, aparate GPS, lanturi derapante in conditiile in care vremea este indoielnica, insa si detector de radar.

Din flota noastra auto fac parte masini noi Mercedes E Class, S Class, Vito, care vor asigura confortul si siguranta clientilor nostri.

Pentru mai multe detalii si rezervari, va rugam sa ne contactați la:

Telefon: 0762888884
Email: contact@rentcarwithdriver.ro
WhatsApp: +40762888884