Vizita Castelul Peles – Tururi Castel Peles cu Ghid vorbitor limba engleza si germana

Castelul Peleș a fost construit la inițiativa primului Rege al României, Carol I, în afara perimetrului comunei Podul Neagului, localitate cu o suprafață de 24 de km în anul 1874, an în care, din inițiativa suveranului, comuna primește numele de Sinaia.

Epocă: 1873 – 1914, pe un teren de 1000 de hectare numit Piatra Arsă sau moşia Sinaia, achiziţionat de Regele Carol I de la Eforia Spitalelor în anul 1871.

Castelul Peleş a fost construit la iniţiativa Regelui Carol I, pentru a-i servi drept reşedinţă de vară, investită cu funcţii politice, culturale şi simbolice. După 1914, castelul Peleş şi-a exersat în continuare funcţia de reprezentare şi de muzeu, fără a mai fi însă locuit timp 6 luni pe an, aşa cum obişnuia suveranul fondator.

Tururi private sau in Grup la Castelul Peles

Clientii nostri beneficiaza intotdeauna de servicii de inalta calitate, iar autoturismele sunt pregatite inainte si dupa fiecare inchiriere. In plus, pentru ca serviciile sa fie cat mai profesioniste, autoturismele nu sunt inscriptionate cu insemnele companiei de rent a car. De asemenea, la nevoie, acestea pot fi dotate cu scaune pentru copii, aparate GPS, lanturi derapante in conditiile in care vremea este indoielnica, insa si detector de radar.

Din flota noastra auto fac parte masini noi Mercedes E Class, S Class, Vito, care vor asigura confortul si siguranta clientilor nostri.

Tururile la Castelul Peles pot fi private sau in grupuri mici-mari.

Oferte personalizate pentru grupuri de peste 6 persoane. Va rugam sa ne contactati.

*In pret nu este inclus biletul de intrare.

Pentru detalii suplimentare si rezervari tururi Castel Peles va rugam sa ne contactati la:

Mobil0762888884
Emailcontact@rentcarwithdriver.ro
WhatsApp: +40762888884

Galerie foto Castelul Peles