Limuzina nunta
 

Exista numeroase evenimente speciale in viata noastra pe care cu siguranta ca dorim sa nu le uitam vreodata. In acelasi timp, exista si numeroase situatii care ne pot strica evenimentele frumoase din viata noastre si pe care cu siguranta ca dorim sa le uitam .

Inchiriere Limuzina Mercedes Pentru Nunta Bucuresti

Oricine isi doreste sa aiba parte de o nunta de vis, astfel ca asemenea evenimente se planuiesc pana la cele mai mici detalii. Cu toate acestea, mirii cu siguranta ca au nevoie de transport, de la domiciliu la biserica, prin diferite puncte din oras, pentru ca mai apoi seara sa ajunga la locul distractiei.

Cea mai potrivita modalitate de transport a acestora, dar si a celor mai apropiati prieteni, este inchirierea unor limuzine pentru nunta in Bucuresti, deoarece asa se poate calatori cu stil, in cele mai bune conditii. Iar firma noastra va pune la dispozitie limuzine Mercedes, masini ce se afla intr-o stare tehnica si estetica impecabila, pentru o amintire desavarsita.

Este bine sa stiti atunci cand achizitionati serviciul de inchiriere limuzine pentru nunta:

  • Soferii cu o vasta experienta pentru acest tip de serviciu;
  • Masinile sunt cu dotare full option si echipate cu sistem GPS;
  • Soferii sunt imbracati corespunzator prestarii acestui serviciului de inchiriere limuzine.

Pretul este preferential in functie de numarul de ore pentru inchiriere si incepe de la 30 euro/ora.

De asemenea oferim acelasi serviciu de inchiriere limuzine pentru alte eventimente precum: petreceri, aniversari, botez, baluri, seara romantica, etc.

Pentru detalii suplimentare si oferte de pret Inchiriere Limuzina Pentru Nunta Bucuresti, va rugam sa ne contactati la:

Mobil0762888884
Emailcontact@rentcarwithdriver.ro
WhatsApp: +40762888884