Rentcarwithdriver opereaza in toata tara, iar de-a lungul timpului a avut parte de mii de clienti multumiti de serviciile de care au beneficiat. Profesionalismul isi spune cuvantul, iar fiecare angajat este bine pregatit pentru orice situatie, astfel incat clientii sa fie cei care beneficiaza de numeroase avantaje. Inchirierile auto se pot face in toata tara, insa exista si alte servicii menite sa ne usureze viata, in special atunci cand ne intoarcem in Bucuresti cu avionul din vacanta sau de la o sedinta.

Fara griji

Astfel, daca ai nevoie de un mijloc de transport sa ajungi ulterior intr-un alt oras al tarii, atunci o solutie este taxi transfer la Pitesti de exemplu, intrucat calatoria se efectueaza cu un Mercedes E Klasse negru, dotat cu cele mai moderne tehnologii germane. Pentru clienti e foarte simplu sa rezerve acest serviciu. Este suficient sa comunice companiei data si ora la care aterizeaza avionul, precum si numarul acestuia, iar soferii alocati cursei vor anticipa traficul si isi vor lua orice marja de eroare este nevoie pentru a ajunge in timp util. Cu toate ca exista situatii neplacute cand zborul poate avea intarzieri, clientii nu au motive de ingrijorare deoarece vor fi asteptati de catre soferi.

Asadar, prin transfer de la aeroport Otopeni la Pitesti, in ciuda faptului ca distanta este destul de scurta, cu siguranta ca orice pasager va fi obosit in urma zborului, iar orice drum va parea interminabil. Nu aceasta este situatia in cazul Rentcarwithdriver, deoarece soferii vor avea grija sa conduca in asa fel incat sa asigure tot confortul dorit de clienti, insa si autoturismele Mercedes de lux promit cateva dotari esentiale.

Alte modalitati de transport

In acest fel, nu mai este nevoie de apelarea la calatoriile cu trenul, intrucat este dificil sa ajungi de la aeroport la gara, confortul lasa de dorit, iar orice calatorie dureaza cateva ore. Nici autocarul nu este o solutie, in ciuda faptului ca multe curse pleaca direct de la Otopeni, deoarece acestea nu promit siguranta, iar pasagerii nu dispun de spatiu suficient pentru a se putea relaxa.