Oricine isi doreste sa calatoreasca in cele mai bune conditii, insa de fiecare data cand zburam cu avionul, avem nevoie de o modalitate de transport sa ajungem si sa ne intoarcem de la aeroport.

O solutie grozava in acest sens o reprezinta serviciile asigurate de companiile de rent a car, care pot asigura transportul de la Bucuresti catre orice destinatie din tara.

Astfel, cand un client se intoarce in tara cu avionul, va putea opta pentru taxi transfer la Bacau in oricare alt oras unde isi doreste sa ajunga.

Cele mai bune conditii

Transferul este efectuat in masini de lux germane marca Mercedes, pentru ca pasagerii sa se bucure de toata tehnologia avansata a acestor autoturisme, sa beneficieze de spatiu pentru bagaje, dar sa se relaxeze datorita dotarilor.

Acum este mult mai usor sa ajungi oriunde de la aeroport, fie la domiciliu, la birou sau la hotel, iar clientii sunt cei care isi aleg singuri traseul, in timp ce Rentcarwithdriver poate propune cele mai rapide sau mai scurte itinerarii pentru a ajunge la destinatie.

Flexibilitate

Astfel, calatorii vor scapa de stresul transportului, in special atunci cand aleg transfer de la aeroport Otopeni la Bacau, cand sunt preluati direct din aeroport, de la terminalul de sosiri de catre soferul alocat acestei curse.

Exista si cazuri in care zborurile pot avea intarzieri din diferite motive, insa clientii nu trebuie sa se ingrijoreze, deoarece vor fi asteptati de catre soferi fara a fi taxati suplimentar.

In plus, tariful este stabilit per calatorie, astfel ca atunci cand calatoresc 3 persoane, pretul se va imparti in mod egal, suma devenind una mult mai accesibila.

Suport

Suportul asigurat de Rentcarwithdriver este non stop, iar fiecare cerere speciala a clientilor este luata in considerare, precum GPS, scaun auto pentru copil, portbagaj suplimentar sau sofer care vorbeste o anumita limba straina.

Cu alte cuvinte, prin taxi transfer la Bacau este mult mai usor sa calatoresti, sa te intorci acasa odihnit si sa ai parte de un drum relaxant.