Chiar daca vacantele reprezinta un motiv de bucurie pentru cei mai multi dintre noi, de multe ori apare problema transportului, fapt ce presupune cateva riscuri pentru calatori, intrucat momentele mult asteptate pot fi periclitate din cauza unor erori. Astfel, pentru a asigura cele mai grozave vacante este foarte usor sa se apeleze la serviciile oferite de companiile de rent a car. Oricine calatoreste din capitala in mari orase ale tarii, poate opta pentru serviciul de transfer din Bucuresti la Cluj Napoca.

Conditii grozave

Transportul se efectueaza in cele mai bune conditii prin intermediul unor autoturisme de lux Mercedes E Klasse, totul pentru ca pasagerii sa se bucure de tot confortul posibil. In ciuda faptului ca se poate ajunge si cu avionul de la Bucuresti la Cluj, zborul se dovedeste a fi destul de costisitor, iar calatorii trebuie sa piarda mai mult timp asteptand in aeroport.

Mai multa flexibilitate

Este mult mai simplu sa se asigure un taxi transfer la Cluj Napoca, intrucat clientii au parte de mai multa flexibilitate si isi pot alcatui itinerariul in functie de preferinte. Astfel, traseul este stabilit dupa bunul plac, in timp ce preturile sunt foarte avantajoase. Rentcarwithdriver se remarca pe aceasta piata prin calitatea serviciilor puse la dispozitia clientilor si prin seriozitatea de care dau dovada angajatii.

Intotdeauna se gasesc solutii chiar si pentru clientii care au cele mai complexe cereri, serviciile companiei fiind dedicate celor care isi doresc sa se simta bine in orice conditie. De asemenea, un mare avantaj este faptul indiferent de ora la care aterizeaza avionul la Bucuresti, se asigura oricand transferul de la aeroport Otopeni la Cluj Napoca. Soferii sunt bine pregatiti, au experienta de minim 10 ani si sunt capabili sa transforme chiar si cel mai lung drum, intr-o adevarata placere, aspect care este favorizat si datorita luxului si elegantei asigurate de autoturismele Mercedes.