Datorita serviciilor asigurate de companiile de inchirieri auto, orice calatorie este mult mai confortabila si lipsita de stres. Toate marile orase ale tarii merita vizitate, intrucat fiecare dintre acestea promit numeroase surprize, insa lipsa infrastructurii, face ca transportul intre orase sa se faca cu dificultate. Cu siguranta ca multi dintre cei care ajung in Bucuresti cu avionul isi doresc sa viziteze Brasovul, insa distanta este destul de mare, iar modalitatile de transport sunt destul de limitate.

Solutia

In schimb, poate o solutie pe care putini sunt cei care o iau in calcul este serviciul oferit de Rentcarwithdriver, transfer din Bucuresti la Brasov cu un autoturism de lux, Mercedes clasa E, care asigura luxul si confortul mult dorit de oricine. Indiferent de ora la care aterizeaza avionul la Bucuresti, soferul alocat transferului va va astepta, iar clientii tot ce trebuie sa faca este sa comunice in momentul rezervarii, data, ora si numarul zborului. Autoturismele beneficiaza de cele mai noi tehnologii si sisteme de siguranta, pentru ca fiecare client sa se bucure de evolutia tehnologica germana.

Soferi cu experienta

Soferii experimentati pot sa anticipeze traficul si isi iau o marja de eroare pentru a ajunge intotdeauna cu cateva minute inainte ca clientii sa ajunga la terminalul de sosiri. Acestia va vor acompania pana la autoturism, iar mai apoi va asigura serviciul de taxi transfer la Brasov, iar calatoria de cateva ore va fi o adevarata oportunitate pentru relaxare dupa zbor.

Diferite servicii

Serviciul este ideal si pentru oamenii de afaceri sau turistii straini care ajung in Romania, iar la cerere, acestia pot fi asteptati de soferi care vorbesc diferite limbi straine, pentru mai mult confort. In plus, se poate asigura si transportul inapoi catre aeroport, iar itinerariul este stabilit de catre clienti pentru a include toate locurile care se doresc a fi vizitate. De asemenea, soferul poate fi inchiriat pentru o perioada mai mare de timp, in functie de durata sederii la Brasov.