Echipa Rentcarwithdriver este alcatuita din profesionisti care de-a lungul timpului au capatat o experienta bogata in domeniul transportului. Astfel, serviciile oferite sunt de cele mai mare calitate, gasindu-se intotdeauna solutii optime pentru situatia fiecarui client. Oricine isi doreste sa calatoreasca intr-un confort deplin, fara a avea stresul propriului autoturism sau acela de a respecta orarul impus de trenuri sau autocare. Asadar, oricine poate fi transportat din orice alt colt al tarii catre destinatia stabilita, fiind un serviciu ideal pentru vacante.

Perfect pentru concedii

De exemplu, se poate asigura transfer din Bucuresti la Predeal, iar distanta de 150 de km este parcursa de cei mai experimentati soferi in masini de lux, bine pregatite si atent verificate, marca Mercedes, pentru ca acestea asigura tot confortul din lume. Clientii ajung la destinatie relaxati si odihniti, iar daca isi doresc sa viziteze imprejurimile Predealului, o pot face cu ajutorul soferului inchiriat. Orice vacanta este mult mai placuta, atunci cand poti sa stai fara griji.

Preluari de la aeroport

Pentru a sta fara stres de fiecare data cand se ajunge in tara, calatorii pot opta chiar si pentru transfer de la aeroport Otopeni la Predeal. Rezervarea se face in scurt timp, fiind nevoie doar de comunicarea a cateva date cu privire la zbor, urmand ca acestia sa fie asteptati la terminalul sosiri de catre sofer. In plus, chiar si atunci cand zborurile au intarzieri, clientii nu trebuie sa se ingrijoreze cu privire la transport, intrucat soferii pot astepta oricat este nevoie.

Masini bine echipate

Un Mercedes E Klasse cu siguranta ca va indeplini cerintele tututor clientilor. Scaunele incalzite pot face minuni iarna, asigurand un grad ridicat de confort, in timp ce pe durata verii, clima in doua zone permite fiecarui pasager sa beneficieze de temperatura pe care si-o doreste. Pentru taxi transfer la Predeal sunt disponibile mai multe tipuri de autoturisme, totul pentru a fi indeplinite toate dorintele clientilor.