16 apr. 2018

RentCarWithDriver organizeaza tururi de o singura zi la castelul Bran pentru grupuri de la 4 pana la 20 persoane. Oferim cele mai bune preturi pentru tururi private si in grup la Castel Bran.

Impreuna descoperim istoria Castelului Bran, peisaje de neuitat si un mister controversat al unui conducator din Romania.

Autoturisme disponibile pentru tur la castelul Bran:

  • Tur cu Mercedes E Class – 1-4 persoane
  • Tur cu Mercedes Vito – pana la 8 persoane
  • Tur cu Mercedes Sprinter – pana la 20 persoane

Va garantam confortul si siguranta pentru tot parcusul turului, un circuit complet cu un ghid profesionist vorbitor de limba engleza si germana.

Durata tur: 12 ore ( aproximativ)

Asociat mai degraba mitului Dracula ca urmare a romanului omonin, al autorului Bram Stoker, istoricul asezamantului Bran (poarta in limba turca) incepe din vremea cavalerilor teutoni, in secolul al XXIII-lea, ca o simpla fortareata. Abia un secol mai tarziu, localnicii Brasovului primesc dreptul de a construi un castel care a fost finalizat in 1388.

Dupa o istorie zbuciumata si trecerea Castelului Bran prin mai multi proprietari, pentru o scurta perioada si in posesia lui Mircea Cel Batran, acesta ajunge in 1920 in proprietatea Reginei Maria, iar aspect actual si amenajarile interioare sunt povestea vietii Reginei care, de altfel, s-a ocupat de restaurarea si decorarea acestui castel.

Daca aveti intrebari sau neclaritati regeritoare la Turul Castelului Bran va rugam sa ne contactati telefonic la +40762888884 sau trimiteti-ne un email la adresa contact@rentcarwithdriver.ro