16 apr. 2018

Compania noastra organizeaza tururi la castelul Peles pentru grupuri de la 4 pana la 20 persoane. Oferim cele mai bune preturi pentru tururi private si in grup la Castel Peles. Tururile organizate sunt de o singura zi in autoturisme noi care sa va ofere siguranta si confort la cel mai bun pret!

Autoturisme disponibile pentru tur la castelul Peles:

Tur cu Mercedes E Class – 1-4 persoane
Tur cu Mercedes Vito – pana la 8 persoane
Tur cu Mercedes Sprinter – pana la 20 persoane

Va garantam confortul si siguranta pentru tot parcusul turului, un circuit complet cu un ghid profesionist vorbitor de limba engleza si germana.

Durata tur: 12 ore ( aproximativ)

Unul dintre cele mai spectaculoase castele din Europa, Castelul Peles impresioneaza prin arhitectura impresionanta, nivelul de detaliu al decorurilor amplasate si constuirea edificiului intr-un cadru natural spectaculos.

Palatul Peles a fost construit drept resedinta de vara pentru Regele Carol I al Romaniei si avea scop cultural, administrativ si simbolic. A fost ridicat intre anii 1873 – 1914 pe un domeniu de 1000 de hectare, amplasate pe Mosia Sinaia sau, cum mai era numita, Piatra Arsa. Autorii arhitecturii grandioase au fost Karel Liman si Johannes Schultz.

Daca aveti intrebari sau neclaritati regeritoare la Turul Castelului Peles va rugam sa ne contactati telefonic la +40762888884 sau trimiteti-ne un email la adresa contact@rentcarwithdriver.ro