22 nov. 2017

Serviciu de transport copii destinat familiilor cu domiciliul in Bucuresti, Pipera, Corbeanca, Otopeni, Tunari, Stefanesti, Voluntari, Mogosoaia, Buftea, precum si in alte localitati din jud. Ilfov.

Transport privat copii in masini noi Mercedes E Class, Mercedes S Class, Mercedes Vito, Chevrolet Epica sau similar.

Noi va sarim in ajutor cu cele mai bune oferte si autovehiculele de care aveti nevoie pentru o calatorie reusita! Acest serviciu a luat nastere datorita numeroaselor cereri din partea parintilor si organizatorilor: doresc un transport sigur.

Ne propunem sa va oferim servicii de calitate si conditii cat mai de bune de siguranta si confort pentru transportul copiilor.

Detinem autovehicule speciale cu locuri suficiente pentru grupuri mici-mari de copii, inclusiv parinti. Soferii nostri sunt experimentati, calmi si sunt o  companie grozava, de aceea tot ce trebuie sa faceti este sa va relaxati in timp ce copiii se bucura de joaca. Copiii dumneavoastra fi in siguranta pe tot parcursul transportului !

Veti ajunge la destinatie in siguranta si cat mai rapid cu putinta. Pentru serviciul de transport privat copii, experienta noastra de-a lungul timpului ne recomanda, de asemenea si  seriozitatea, perseverenta spre a ne imbunatati constant dar si punctualitatea.

Doriti transport privat copii? Noi suntem cea mai buna solutie! 

Detalii pentru transport privat copii la telefon sau prin email.