22 feb. 2018

Transport Brasov-Bucuresti cu Mercedes Sprinter 2017. Ati planuit o excursie cu prietenii pana la Brasov si aveti nevoie de un transport privat? Noi suntem compania ideala!

Va oferim transport privat persoane Bucuresti Brasov la preturi acesibile si confort sporit. Calatoria dumneavoastra se va transforma radical intr-una mai buna dupa ce veti alege serviciile noastre de transport privat persoane Bucuresti Brasov.

Transport Brasov-Bucuresti grupuri mici, medii si marti. Auto noi Mercedes E Class, S Class, Vito, Sprinter.

Va punem la dispozitie masini noi, elegante si spatioase,astfel ca oricate bagaje ati avea nu va fi o problema.Soferii nostri experimentati si eleganti vor  fi o companie grozava pe tot parcursul calatoriei si daca va fi nevoie veti primi si un tur al orasului Brasov pe langa principalele obiective.

Transport Brasov-Bucuresti cu Mercedes Sprinter 2017

Dotari auto Mercedes Sprinter: 20 +1 locuri, fotolii de piele, reglabile, extensibile pe lateral, cu centura, cotiera, masuta, suport pahar si priza usb individuala, DVD, AC, incalzire stationara, lumini ambientale deosebite si tavan stelar luminat.

Dumneavoastra trebuie doar sa va relaxati si sa va bucurati de calatorie, pentru ca de celelalte lucruri ne vom ocupa noi. Cea mai buna varinta de transport privat persoane Bucuresti Brasov suntem noi, si va asteptam sa ne contactati pentru orice intrebare sau cerere!

Pentru preturi sau oferte va rugam sa ne contactati la numarul de telefon afisat pe site sau prin email la contact@rentcarwithdriver.ro