23 oct. 2017

Stim cu totii ca in zilele noastre transportul prin capitala romaniei poate fi o provocare pentru oricine. Mai ales cand doresti transport catre aeroport rapid si sigur.

Pentru ca te asteapta poate o calatorie lunga, echipa noastra iti pune la dispozitie un serviciu de transport aeroport otopeni gara de nord la cele mai accesibile preturi si confortul este garantat!

Efectuam transfer din orice locatie din Bucuresti, catre aeroport Otopeni si invere cu auto noi: Chevrolet Epica, Mercedes E Class, Mercedes S Class, etc.

Ne vom ocupa de tot pentru tine. Soferii nostri eleganti si manierati te vor conduce la locatia ta in deplina siguranta, rapid si eficient.

Dispunem de masini noi si performante, capabile sa multumeasca preferintele oricarui client ce doreste transport aeroport otopeni gara de nord sau din alta locatie, in plus avand si suficient spatiu pentru orice volum de bagaje ar avea clientul, pentru ca acesta sa se relaxeze deplin, si sa lase restul lucrurilor in seama noastra!

Firma noastra de transport aeroport otopeni are experienta vasta in domeniu, dovezi stand sutele de clienti multumiti. Seriozitatea, punctualitatea si eficienta ne definesc!

Pentru detalii suplimentare si rezervari va rugam sa ne contactati.