06 nov. 2017

Rent Car With Driver va propune o serie de servicii de inchirieri de autoturisme de exceptie, cu masini de calitate si soferi profesionisti, ca serviciu exclusivist pentru piata din Romania. Unul dintre serviciile conexe pe care le punem la dispozitia clientilor nostri consta in transfer de la aeroport (Otopeni) la orice adresa din Bucuresti sau din alte localitate.

Serviciul nostru de Transfer privat aeroport Otopeni va ofera o calatorie relaxata, prompta, direct la locul dumneavoastra de intalnire, fara intarzieri sau evenimente nedorite.

Va punem la dispozitie masini la alegere, performante si elegante, de asemenea cu spatiu suficient si pentru bagajele dumneavoastra.

Transfer Privat Aeroport Otopeni, Romania, International.

Doriti o plimbare placuta si linistita prin Bucuresti sau aveti o intalnire de afaceri la care trebuie sa ajungeti urgent? Nimic mai simplu! Noi suntem solutia! Firma noastra are cele mai mici preturi de pe piata in materie de transport privat aeroport otopeni!

Siguranta este garantata pe toata durata calatoriei, tot ce trebuie sa faceti dumneavoastra este sa va relaxati si sa va bucurati de calatorie.

Seriozitate, calitatea serviciilor, promptitudinea si corectitudinea sunt atuurile noastre ce ne difera de alti contracandidati de pe piata si ne recomanda!

Transfer Privat Aeroport Otopeni – Auto lux Mercedes Black Executive Class

Locatii pentru transfer Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi, Constanta, Craiova, Brasov, Galati, Ploiesti, Oradea, Braila, Arad, Pitesti, Sibiu, Bacau, Poiana Brasov, Sinaia, Busteni, Mamaia, Predeal, Bran, Delta Dunarii, Marea Neagra. Nu gasesti locatia dorita? Trebuie doar sa ne contactezi si va oferim transferuri care nu sunt mentionate in aceasta lista!

Pentru detalii si rezervari va rugam sa ne contactati.