28 feb. 2018

Calatoriile cu avionul pe distante lungi pot fi foarte solicitante si obositoare. Noi sarim in ajutorul dumneavoastra si va oferim o solutie la aceasta problema.

Va oferim transport aeroport hotel Bucuresti pentru a va scapa de stresul transportului catre hotel.

Transfer aeroport Hotel Bucuresti, preturi speciale luna aceasta!

Tarifele noastre sunt fixe si corecte,fara taxe suplimentare ascunse. Va punem la dispozitie masini spatioase, curate si elegante si bineinteles soferi experimentati ce va vor tansporta catre hotel in deplina siguranta si fara intarzieri.

Rent Car With Driver va propune o serie de servicii de inchirieri de autoturisme de exceptie, cu masini de calitate si soferi profesionisti, ca serviciu exclusivist pentru piata din Romania. Unul dintre serviciile conexe pe care le punem la dispozitia clientilor nostri consta in transfer aeroport hotel (Otopeni) la orice adresa din Bucuresti sau din alte localitate.

Transfer aeroport Hotel Bucuresti si tranferuri in restul tari!

Locatii pentru transfer din Bucuresti sau de la Otopeni: Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi, Constanta, Craiova, Brasov, Galati, Ploiesti, Oradea, Braila, Arad, Pitesti, Sibiu, Bacau, Poiana Brasov, Sinaia, Busteni, Mamaia, Predeal, Bran, Delta Dunarii, Marea Neagra.

Dumneavoastra doar trebuie sa alungati grijile, sa va relaxati si sa va bucurati de scurta calatorie.Nu trebuie sa va faceti griji nici pentru bagaje,masinile noastre sunt suficient de spatioase astfel incat indiferent de volumul bagajelor dumneavoastra acestea vor fi transportate in siguranta.

Transfer aeroport Hotel Bucuresti – Serviciu premium la preturi accesibile!

Serviciul de transport aeroport hotel Bucuresti este disponibil la orice ora din zi sau din noapte, 7 zile din 7. Trebuie doar sa ne apelati si jumatate din treaba este ca si rezolvata!

Clientii nostri beneficiaza intotdeauna de servicii de inalta calitate, iar autoturismele sunt pregatite inainte si dupa fiecare inchiriere. In plus, pentru ca serviciile sa fie cat mai profesioniste, autoturismele nu sunt inscriptionate cu insemnele companiei de rent a car. De asemenea, la nevoie, acestea pot fi dotate cu scaune pentru copii, aparate GPS, lanturi derapante in conditiile in care vremea este indoielnica, insa si detector de radar.

Pentru oferte de pret transfer aeroport hotel Bucuresti, va rugam sa ne contactati.