09 oct. 2017

Ai nevoie de un transport catre aeroport sau alte zone? Vrei sa scapi de drumul obositor si sa te relaxezi in timp ce esti condus la destinatie rapid si sigur? Cu Shuttle service Bucuresti aceasta grija dispare!

Noi suntem cel mai bun exemplu de seriozitate, eficienta si rapiditate, iar cifrele vorbesc de la sine. O multitudine de clienti multumiti si care recomanda serviciul nostru de Shuttle.

Shuttle Service Bucuresti va pune la dispozitie tot ce aveti nevoie, si va asiguram ca drumul stresant de odinioara va deveni o placere. Dispunem de masini noi, performante si confortabile,
soferi eleganti cu mult stil ce va vor deplasa la locul dorit.Toate masinile dispun de spatiu suficient pentru bagaje, astfel incat tu sa ai o calatorie placuta din toate punctele de
vedere, fara vreo grija.

Prin serviciul de Shuttle Service Bucuresti ne diferentiem de restul competitiei prin seriozitate, eficienta, preturi mici si corectitudine.

Alege Shuttle Service Bucuresti pentru transfer dinspre aeroport spre capitala sau spre alte orase la cele mai avantajoase preturi!

Doriti sa aflati mai multe detalii? Contactati-ne acum si va dam pret pe loc!

Mobil0762.888.884
Emailcontact@rentcarwithdriver.ro
WhatsApp: +40762888884