04 sept. 2017

Compania Rentcarwithdriver va propune serviciile de transfer aeroport prin modulul nostru de rezervari transfer aeroport otopeni. In urma fiecarei cereri veti primi pe email costul transferulului in orice locatie Bucuresti-Ilfov sau in restul tarii. De asemenea va oferim posibilitatea inchirieri unui autoturism cu sofer in urma transferului.

Dispunem de autoturisme noi impecabil tehnic si estetica marca Mercedes, clasele Executive, Full Confort.

Preturile practicate sunt accesibile. Avem un raport pret/calitate excelent.

Vii din strainatate? Te asteptam la sosire. Graficul curselor este corelat cu orarul de zbor de pe Otopeni, nu pierzi avionul si nici timp pe drum.

Peste 20.000 de clienti si mai mult de 2.000.000 km anual parcursi in siguranta ne recomanda ca cea mai buna si sigura companie de trasnfer aeroport si inchiriere auto cu sofer.

Confortul oferit de o cursa privata este unul sporit plin de beneficii:

  • Ajungi odihnit la aeroport, fara niciun fel de grija;
  • Ai garantia ca nu pierzi avionul si ca nu intarzii pentru zbor.

Pentru ca stim ca o grija in minus este un castig urias pentru orice om, ori de cate ori trebuie sa mergi sau sa te intorci de la aeroport, iti oferim servicii precum transport aeroport sau transfer aeroport.

Detalii pentru rezervari transfer aeroport Otopeni va rugam sa ne contactati.

Doriti o oferta pentru transfer aeroport? Nimic mai simplu. Completati formularul de rezervari sau contactati-ne telefonic si va garantam un raspuns imediat.

Pe langa transfer aeroport doriti si un sofer sa stea la dispozitia dvs. Asiguram cele mai bune masini cu soferi profesionisti!