29 aug. 2017

Serviciile de inchirieri masini cu sofer pentru nunti au devenit foarte comune in Romania, dar exista numeroase alte tipuri de evenimente care necesita inchirieri de masini cu sofer (inchirieri pentru botezuri, cununii, evenimente corporate etc.).

Pentru o zi sau o seara sau mai multe, va puteti bucura de calitatea si confortul pe care autoturismele din flota noastra vi le ofera la preturi accesibile.

Doriti ceva special? Inchirieaza un Mercedes E Class 2016 cu sofer pentru o aparitie de neuitat.

Avem masini elegante, spatioase care mai mult ca sigur ca va vor asigura transportul de care aveti nevoie, la cele mai inalte standarde. In plus, pentru mai mult confort si, de ce nu, eleganta puteti beneficia si de serviciile unui sofer imbracat corespunzator pentru orice tip de eveniment.

Doriti sa va surprindeti cunoscutii sau prietenii, atunci puteti inchiria una dintre masinile noastre special pentru eveniment. Autoturismele noastre de lux sunt calea catre o intrare spectculoasa, care sa impresioneze.

Deoarece noi punem un accent deosebit pe confortul si siguranta clientilor. Raportul calitate pret al serviciilor oferite firma noastra este unul dintre cele mai bune din piata, iar satisfactia clientilor care inchiriaza o masina este obiectivul nostru prioritar.

Inchirieri masini pentru ocazii speciale si evenimente este disponibil In Bucuresti-Ilfov si pentru curse in toata tara.

Vreti mai multe detalii? Trebuie doar sa ne contactati!