22 nov. 2017

Toata lumea stie ca la Bran inca dainuie legenda lui Dracula, iar castelul Bran atrage anual zeci de mii de vizitatori. Falnic asezat pe o stanca, castelul lui Dracula ramane plin de legenda si si da fiori pe sira spinarii oricui il viziteaza.

Noi va oferim ocazia de a vizita aceasta podoaba arhitecturala si va punem la dispozitie transport special pentru o excursie de  neuitat la castelul lui Dracula. In urma comenzii ce o vom onora cu punctualitate, dumneavoastra stabiliti ora de plecare si locul de intalnire dar si numarul calatorilor.

Noi va punem la dispozitie transport special,vehicule noi si spatioase, cu locuri suficiente pentru pasageri si bagaje, pentru ca ei sa se relaxeze pe parcursul calatoriei.

Soferii nostri sunt experimentati si  calmi, vor alege ruta cea mai scurta si va vor conduce catre destinatie rapid si in siguranta.

Pe parcursul excursiei puteti observa si celelalte bogatii ale tarii noastre,muntii si dealurile, in timp ce noi vom face toata treaba pentru voi.De ce sa platesti un pret exorbitant altor firme de acelasi profil?

Noi suntem solutia ideala! Oferim servicii de calitate,  la preturi accesibile.

Pentru rezervari Excursie Castel Bran, va rugam sa ne contactati.