Tururile la Castelul Dracula sunt valabile pe tot parcusul anului pentru grupuri mici, mari sau private cu preluare din Bucuresti in masini noi care sa va ofere confortul dorit.

RentCarWithDriver ofera cele mai bune preturi pentru tururi private si in grup la Castel Dracula. Descopera acum istoria Castelului Dracula, peisaje de neuitat si un mister controversat al unui conducator din Romania.

Serviciile noastre sunt concepute în mod unic pentru călătorii care doresc să profite din plin de excursii, să experimenteze cultura, să învețe istoria, dar mai ales să se distreze în vacanță!

In pretul turului inlcudem transportul, pretul biletului de intrare, fotografii, video si ghid profesionist. Preturi promotionale de sezon. Contacteaza-ne acum si rezerva un tur la Castelul Dracula.

Tururi standard Castel Dracula

1-2 persoane – 150 €/ grup

Tururi private Castel Dracula

3-4 persoane – 60 €/ persoana
5-8 persoane – 50 €/ persoana

Masinile noastre: Mercedes E Class, Mercedes S Class, Mercedes Vito, Chevrolet Epica sau similar.

Excursie de o zi la Castelul Dracula

Clientii nostri beneficiaza intotdeauna de servicii de inalta calitate, iar autoturismele sunt pregatite inainte si dupa fiecare inchiriere. In plus, pentru ca serviciile sa fie cat mai profesioniste, autoturismele nu sunt inscriptionate cu insemnele companiei de rent a car.

De asemenea, la nevoie, acestea pot fi dotate cu scaune pentru copii, aparate GPS, lanturi derapante in conditiile in care vremea este indoielnica, insa si detector de radar.

Din flota noastra auto fac parte masini noi Mercedes E Class, S Class, Vito, care vor asigura confortul si siguranta clientilor nostri.

Pentru mai multe detalii si rezervari, va rugam sa ne contactați la:

Telefon: 0762888884
Email: contact@rentcarwithdriver.ro
WhatsApp: +40762888884