Masini de lux de inchiriat

Rent Car with driver va ofera cele mai bune servicii pentru inchirieri masini de lux din Romania, diferentiandu-ne de concurenta prin tipurile de servicii oferite, dar si prin flota disponibila. Serviciul de masini de lux de inchiriat este unul preferat in special de oamenii de afaceri care ajung in Romania si care isi doresc sa beneficieze de servicii de transport de calitate, in suguranta, la preturi competitive si in cele mai bune conditii.

mercedes_e_class_2015  mercedes_s_class_2015
Compania noastra este una foarte serioasa, iar clientii nostri beneficiaza intotdeauna de servicii de inalta calitate, iar autoturismele sunt pregatite inainte si dupa fiecare inchiriere. In plus, pentru ca serviciile sa fie cat mai profesioniste, autoturismele nu sunt inscriptionate cu insemnele companiei de rent a car. De asemenea, la nevoie, acestea pot fi dotate cu scaune pentru copii, aparate GPS, lanturi derapante in conditiile in care vremea este indoielnica, insa si detector de radar.

Firma noastra de inchirieri dispune de un staff tanar, cu experienta, care stie cum sa se comporte in fiecare situatie si care sa expuna respect si profesionalism in fata clientilor. Cu o experienta cat mai mare in spate, cu atat serviciile oferite vor fi de o calitate superioara. In acelasi timp, vechimea autoturismelor din flota noastra nu depaseste 5 ani.

Cele mai bune masini pentru cei mai buni clienti

Masinile de lux de inchiriat sunt ideale in numeroase situatii. Fie doriti sa impresionati pe cineva, fie nu sunteti din localitate si doriti sa fiti transportati in cele mai bune conditii, fie pur si simplu va doriti o masina de lux intrucat acestea ofera mai multa siguranta, intotdeauna trebuie sa apelati la serviciile celor mai profesionisti. In plus, exista posibilitatea de a inchiria autoturismul pentru dumneavoastra, fie sa dispuneti si de un sofer in cazul in care va doriti mai multa relaxare si mai putin stres.