01 aug. 2017

Transfer aeroport Otopeni in toata tara. Executive Business Service.

Calatoriile sunt un motiv de bucurie si relaxare, insa nu mereu. Acestea pot reprezenta si o sursa de stres, daca ne gandim ce se intampla daca pierd avionul sau nu gasesc drumul catre aeroport sau de la acesta catre locatia unde trebuie sa ajung.

RentCarWithDriver va ajuta sa scapati de aceste eventuale probleme cu un serviciu VIP de transfer de la sau catre aeroport.

Va putem duce in ce locatie doriti in Bucuresti, Romania sau Europa in masini Mercedes, modele noi, full option.

Transfer rapid de la aeroport non-stop la preturi accesibile.

Atunci cand trebuie sa zbori, ne suni si iti oferim un mijloc de transport care sa iti ofere garantia ca ajungi la timp si in deplina siguranta pe aeroportul Otopeni. Serviciile noastre sunt valabile 7 zile pe saptamana, in fiecare zi, fiind in concordanta cu orarul de zbor de pe aeroportul Otopeni. Astfel, oricare ar fi zborul la care trebuie sa ajungi, distanta pana la noi este de un telefon.

Locatii pentru transfer din Bucuresti sau de la Otopeni: Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi, Constanta, Craiova, Brasov, Galati, Ploiesti, Oradea, Braila, Arad, Pitesti, Sibiu, Bacau, Poiana Brasov, Sinaia, Busteni, Mamaia, Predeal, Bran, Delta Dunarii, Marea Neagra.

Confortul oferit de o cursa privata este, fara doar si poate unul plin de beneficii:

  • Ajungi odihnit la aeroport, fara niciun fel de grija. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa te asiguri ca ai toate bagajele bine puse;
  • Ai garantia ca nu pierzi avionul si ca nu intarzii pentru zbor.

Pentru detalii suplimentare transfer aeroport otopeni in toata tara, va rugam sa ne contactati la:

Mobil0762.888.884
Emailcontact@rentcarwithdriver.ro
 WhatsApp: +40762888884