23 aug. 2017

Suntem cunoscuti pentru seriozitatea si calitatea serviciilor noastre de inchiriere auto cu sofer si transfer aeroport oferite clientilor, 24 de ore din 24. Ofertele noastre se adreseaza atat companiilor, cat si persoanelor fizice. Soferii experimentati si cunoscatori ai unei limbi de circulatie internationala sunt dedicati tuturor cerintelor individuale. 

Inchiriere Mercedes Bucuresti

Daca organizati sau trebuie sa ajungeti la un eveniment special, trebuie sa va asigurati o aparitie vizuala spectaculoasa. Nimic nu este mai de impact decat sa cobori dintr-un Mercedes, cu portiera deschisa politicos de catre un sofer. Delegatii oficiale, calatorii in interesul afacerilor? Noi suntem aici pentru a va indeplini toate solicitarile.

Flota noastra de auto Mercedes, fac parte din gama executive protrivite pentru orice eveniment sau deplasare. Asiguram tot confortul de care aveti nevoie la preturi accesibile.

Serviciul de inchiriere Mercedes oferit de echipa noastra, a fost clasat cu feedback pozitiv de toti clienti nostri.

Transport persoane cu Mercedes Executive 2016

Ce este mai deosebit decat sa te simti bine alaturi de prieteni intr-o masina de lux in drum spre obiectivul vostru? Sau ce este mai important decat sa asiguri staff-ului sau invitatilor companiei tale un transport la un standard inalt? Lasati-ne sa ne ocupam noi de acest aspect si o sa va intrecem asteptarile.

Detalii si rezervati inchiriere Mercedes Bucuresti la telefon sau prin email:

Mobil: 0762.888.884
Email: contact@rentcarwithdriver.ro
WhatsApp: +40762888884