Circuite Turistice

Circuite Turistice

Daca facem referire la Bucuresti( unde oferim transport de la orice hotel ) sau despre oricare alta localitate din Romania, Echipa Noastra o sa va puna la dispozitie o masina cu sofer.

tururi-in-romania

Descoperiti Romania cu toate frumusetetile sale, un loc unde oamenii pastreaza vechile obiceiuri si traditii, un loc unde veti desoperi monumente naturale si arhitecturale de o frumusete rar intalnita. Castelele din Transilvania, Delta Dunarii, Manastirile din Bucovina, Muntii Apuseni si multe altele va invita sa va bucurati de o vacanta de neuitat!

Transport cu Sofer

Persoanele care calatoresc cu afaceri sunt de cele mai multe ori frustate deoarece desi vad foate multe orase, aproape niciodata nu pot sa descopere frumusetile si particularitatile lor. Motivele sunt variate: lipsa timpului, nu au aceste activitati incluse in programul lor, lipsa unei persoane care sa aiba grija de ei etc. Acum, le puteti oferi Invitatilor Dvs oportunitatea de a vedea Bucurestiului si cele mai importante destinatii turistice, dupa intalnirile de afaceri sau intre 2 intalniri. Le porpunem Clienilor Nostrii 3 tururi customizabile: Turul Bucurestiului, Plimbare pe Valea Prahovei si la Castelul Bran, Turul Manastirilor din Moldova.

La Cerere, putem oferi serviciile unui vorbitor de Limba Engleza sau Germana pentru a putea prezenta mult mai bine circuitul turistic inclus in program.